Televizioni më i ri informativ A2 pritet të nisë transmetimin në fund të vitit 2018 duke sjellë në tregun mediatik shqiptar standardet e CNN.

    Televizioni më i ri informativ A2 pritet të nisë transmetimin në fund të vitit 2018 duke sjellë në tregun mediatik shqiptar standardet e

Lexo më shumë

Gener2 sjell A2, një stacion informativ të lidhur me CNN

Një rrjet i ri informativ 24-orësh do të nisë këtë vit në Shqipëri përmes një partneriteti ekskluziv më CNN Tiranë, Shqipëri, 5 Shkurt, 2018. Gener2, një ndër

Lexo më shumë

Gener 2 dhuron mjete shkollore për fëmijët e zonave më të thella vendit

Përgjegjësia sociale në kontribut dhe zgjidhje të nevojave të shoqërisë dhe komunitetit është pjesë integrale e kulturës se Gener 2. Në kuadrin e fillimit të vitit të

Lexo më shumë

Qendra më e re tregtare në zemër të Tiranës: Toptani Shopping Center

Toptani Shopping Center do të jetë destinacioni më i ri i blerjeve dhe argëtimit në kryeqytet. I vendosur në qendër të Tiranës, struktura prej 60

Lexo më shumë
Faqja 2 prej 3123