Ndërtimi i Godinës dhe Kullës së Re ACC

Në kuadër të zbatimit të Projektit të Modernizimit të Hapësirës Ajrore Kombëtare, që synon të rrisë sigurinë e fluturimit, të reduktojë vonesat dhe optimizojë fluturimet

Lexo më shumë

Çmimi “Ndërtuesi i Vitit”

Gjatë një mbrëmje gala të organizuar me rastin e Konferencës Ndërkombëtare të Ndërtimit dhe Pasurive të Paluajtshme  të mbajtur në Tiranë, kompania Gener 2 fitoi

Lexo më shumë

Ndërtim i Rrugës së Arbërit

Një nga projektet tona më të rëndësishme në proçes, është ndërtimi i Rrugës së Arbërit, Loti 1 (Segmenti Ura e Brarit–Hyrje Tuneli Qafë Murrizë). Gener

Lexo më shumë

TAP Ndërtimi i Rrugëve Ndihmëse dhe Urave në Shqipëri

Një nga projektet më të rëndësishëm të Gener 2, është Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP), një projekt për zhvillimin e një tubacioni që do të transportojë

Lexo më shumë
Faqja 3 prej 3123