ABA Business Center

ABA Business Center është ndërtesa më e lartë e ndërtuar në Shqipëri. E hapur në vitin 2009 dhe me një siperfaqe prej 30 000 m2, ajo shtrihet në një nga zonat më kryesore në Tiranë për bizneset dhe individët. Katet...
Lexo më shumë

Toptani Shopping Center

Toptani Shopping Center është destinacioni më i ri i blerjeve dhe argëtimit i pozicionuar në zonën më të gjallë, në zemër të Tiranës. Si projekti më i madh VRF në Shqipëri, me mbi 80 marka ndërkombëtare, të shtrira në 60,000...
Lexo më shumë

Rezidencat Lakeview

Të vendosura përballë liqenit piktoresk artificial të Tiranës, Rezidencat Liqeni po marrin formë për të krijuar një kompleks unik që do të ridimensionojë jetesën moderne dhe elegante në Tiranë. Projekti ofron standartet më të larta në ndërtim dhe shërbime. Rezidencat...
Lexo më shumë