Gener 2 Shitjet

Portali ynë më i ri, i dedikuar totalisht ndaj shitjeve, ju jep mundësineë të zgjidhni nga gama e gjerë e ambienteve më praktike dhe funksionale për biznes, shërbime dhe banim.
Lexo më shumë

ABA Business Center

ABA Business Center është ndërtesa më e lartë e ndërtuar në Shqipëri. E hapur në vitin 2009 dhe me një siperfaqe prej 30 000 m2, ajo shtrihet në një nga zonat më kryesore në Tiranë për bizneset dhe individët. Katet...
Lexo më shumë

Toptani Shopping Center

Toptani Shopping Center është destinacioni më i ri i blerjeve dhe argëtimit i pozicionuar në zonën më të gjallë, në zemër të Tiranës. Si projekti më i madh VRF në Shqipëri, me mbi 80 marka ndërkombëtare, të shtrira në 60,000...
Lexo më shumë

Coin

Gener 2 ka hyrë në tregun e shitjeve me pakicë nëpërmjet bashkëpunimit me Gruppo Coin, liderin Italian multibrand të modës. Si rezultat i këtij bashkëpunimi, u prezantua një koncept i ri shitjeje me pakicë në tregun shqiptar, duke ofruar një...
Lexo më shumë