Teknik Elektronik

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Specialist Kontratash

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Specialist i Infrastrukturës dhe Shërbimeve IT

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Page 6 of 6« First...23456