Asistent në Shitje, Qendra COIN dhe Toptan

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Shofer Autobetonjere dhe Kamioni

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Inxhinier Projektues HVAC

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Recepsioniste, Qendra COIN

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Senior Architect

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Architect

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Page 5 of 8« First...34567...Last »