Asistent në Shitje COIN dhe Qëndra Toptan

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Inxhinier Elektrik në Mirëmbajtje

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Punonjës Magazine COIN

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Manovrator për makineri me zinxhirë dhe goma

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Mekanik për Makineri të rënda dhe të lehta

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Operator për Impjant dhe Autopompë Betoni

Për tu njohur me kriteret kryesore që kandidati duhet të plotesojë klikoni këtu.

Page 4 of 8« First...23456...Last »