Gener 2 dhuron mjete shkollore për fëmijët e zonave më të thella vendit

Përgjegjësia sociale në kontribut dhe zgjidhje të nevojave të shoqërisë dhe komunitetit është pjesë integrale e kulturës se Gener 2. Në kuadrin e fillimit të vitit të

Lexo më shumë

Qendra më e re tregtare në zemër të Tiranës: Toptani Shopping Center

Toptani Shopping Center do të jetë destinacioni më i ri i blerjeve dhe argëtimit në kryeqytet. I vendosur në qendër të Tiranës, struktura prej 60

Lexo më shumë

Ndërtimi i Godinës dhe Kullës së Re ACC

Në kuadër të zbatimit të Projektit të Modernizimit të Hapësirës Ajrore Kombëtare, që synon të rrisë sigurinë e fluturimit, të reduktojë vonesat dhe optimizojë fluturimet

Lexo më shumë

Çmimi “Ndërtuesi i Vitit”

Gjatë një mbrëmje gala të organizuar me rastin e Konferencës Ndërkombëtare të Ndërtimit dhe Pasurive të Paluajtshme  të mbajtur në Tiranë, kompania Gener 2 fitoi

Lexo më shumë
Faqja 1 prej 212